Dr. Balázs Tamás

Dr. Balázs Tamás

Kiemelt szakterületeim: az építési jog, nemzetközi építési jog, ingatlanjog, cégjog, munkajog, élelmiszerek regisztrációja, üzleti bevándorlási jog, jogi képviselet ellátása nagy értékű gazdasági perekben rendes és választott bíróságok előtt.
Összesen több, mint 70 tanulmányt és cikket írtam az európai és a magyar jogról, részben magyarul, részben idegen nyelveken, mely tanulmányok Magyarországon és külföldön jelentek meg. Ezenkívül számos szakmai előadást tartottam mind Magyarországon, mind pedig külföldön.

Balázs & Kovátsits Ügyvédi Társulás

Gazdasági jog, polgári jog, építés jog és ingatlan adás-vétel

A BALÁZS & KOVÁTSITS Ügyvédi Társulást alkotó jogász-team széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik a gazdasági jog és a polgári jog terén és számos speciális jogterületen is 1995-től. Minden ügyben elsőként ügyfeleink igényeinek a megismerését tartjuk a legfontosabbnak, majd ezt követően alakítjuk ki a személyre szóló szolgáltatásainkat a magyar mellett hat idegen nyelven. Rendszeresen képviselünk ügyfeleket a különböző európai országokból, a FÁK tagállamaiból és más államokból is. Számos szakmai szervezetnek vagyunk a tagja itthon és külföldön. Magyarországi ügyfeleink külföldön folytatott tevékenységét külföldi partner ügyvédi irodáink révén is segítjük.

Go to Top