DRONEONE – Swissparts Hungary Kft.

DRONEONE – Swissparts Hungary Kft.

Szakértő csapatunk élvonalbeli ipari drónok segítségével gyorsabb, biztonságosabb, egyszerűbb és precízebb munkafolyamatokat biztosít az épület-, terület- és ingatlanfelmérés területén.

Termékeink, szolgáltatásaink:

A világ vezető dróngyártóinak eszközeivel állunk partnereink rendelkezésére: az Aerialtronics, a DJI, a Dronevolt és a Yuneec gyártók viszonteladói vagyunk. Számos, a drónokra felszerelhető egyedi kiegészítő, payload megtalálható kínálatunkban. Az élvonalbeli fotogrammetriai szoftverfejlesztő, a Pix4D viszonteladójaként az elérhető teljes termékpalettával és támogatással segítjük partereink munkáját.

Ezenkívül technikai tanácsadással, drónbiztosítási csomaggal és szervizügyintézéssel is támogatjuk a drónt, payloadot és képfeldolgozó szoftvert vásárló ügyfeleinket. Elméleti és gyakorlati oktatást biztosítunk leendő drónpilóták számára, hogy biztonságosan üzemeltethessék drónjaikat akár lakott területen belül is.

Építőipari drónmegoldások:

Ipari drónjaink segítségével gyorsan és akár centiméter pontosan ellenőrizhetővé válnak a munkaterületek, a munkavállalók és az alvállalkozók, 3D-s modelljeinkkel nyomon követhető az építkezés előrehaladása. Lehetőség van közvetlenül CAD-alkalmazásokba exportálni a pontfelhőket, vektoros fájlokat, ezzel is gyorsítva a mérnökök munkáját.

Földmérés és területfelmérés drónnal:

A drónok számára a nagy területek bejárása és pontos fényképezése nem jelent kihívást még rossz időjárási körülmények között sem, az így kapott képekből pontos térképek vagy tervrajzok készíthetők. A drónok segítségével a nehezen megközelíthető területek is könnyen feltérképezhetők.

Ingatlanfelmérés drónnal:

A valós idejű kinetikát alkalmazó drónok segítségével centiméter-pontosságú képet kapunk az adott területről/objektumról. A speciális kamerák segítségével olyan részek mérhetők fel a kívánt ingatlanon, amelyek szabad szemmel nem érzékelhetőek. A precíz mérési folyamat nem csak új perspektívát ad, de jóval gyorsabb is, mint a hagyományos módszer.

Cégünk innovatív technológiát és látásmódot képvisel: partnereinkkel együtt gondolkodva találjuk meg a számukra legideálisabb megoldásokat, amelyekkel az ipari folyamataik eredményesebbek és költséghatékonyabbak lesznek.

Terület-, épület- és hőveszteségfelmérés, épületállag vizsgálat, földmérés támogatás

Go to Top