Hliniczky Krisztián

Hliniczky Krisztián

Elnök-vezérigazgató, a Four Generations Property SE alapító tulajdonosa és az életjáradékos ingatlanbefektetés megalkotója.

Four Generations Property SE

Életjáradékos ingatlanbefektetés teljeskörű bonyolítása befektetők és nyugdíjasok számára. Ingatlanbefektetési tanácsadás, ingatlanközvetítés, elemzések és előrejelzések készítése.

A Four Generations Property  2012-ben azzal a céllal jött létre, hogy a hazai és a nemzetközi ingatlanpiac markáns és kiemelkedő szereplője legyen. Ezen célkitűzésünk sikerének záloga a munkatársaik több mint 20 éves szakmai tapasztalat mellett, az az életjáradékos ingatlanbefektetési konstrukció, aminek segítségével meg tudjuk teremteni a lehetőséget arra, hogy minél többen élhessenek az ingatlanbefektetésben rejlő lehetőségekkel.

A nálunk elérhető befektetési lehetőség ötvözi a társadalmi felelősségvállalást az értékek megőrzésével és a fenntarthatósággal, amely a nyilvánvaló erkölcsi és társadalmi előnyökön túl, a konstans értéknövekedést is biztosítani tudja a felelősen gondolkodó befektetők számára.

Az általunk megalkotott konstrukció alapjai a mindössze 20% tőkeigény, a tőkére vetített 80%-os rendelkezési arány és az 50%-os illetékkedvezmény. Mindez a veszteség nélküli kiszállás garanciája és bár ingatlanról van szó mégis a rövid befektetési futamidő biztosítása mellett.
Go to Top