Kiss Péter

Kiss Péter

A Magyar Építői Progresszív Klaszter Elnöke és alapítója. Ezen felül a Bau Dekor Kft. Ügyvezető Igazgatója, mely tagként is részt vesz az együttműködésben, mint prémium melegburkolatokat és burkolati kiegészítőket forgalmazó Nagykereskedés.

Magyar Építői Progresszív Klaszter

Magyar Építői Progresszív Klaszter küldetése, az országban történő beruházások szerteágazó kivitelezési folyamatainak megbízható, magyar cégekkel való lebonyolítása.

Célunk, hogy Klaszterként közös megoldásokat találjunk különböző építőipari kihívásokra, valamint tagjaink aktív kapcsolatára építve teremtsünk értéket mind az építőipari vállalatok, mind a felhasználóink számára. A Klaszter tervezési, kivitelezési, építéstechnikai és belsőépítészeti portfóliójában számos elismert vállalat szerepel. A Klaszter felépítéséhez Tagjait az építőipar minden ágazatából, kizárólag szakértő, nagy múltú, referenciaképes cégekből választja ki. A Tagok a legújabb technikákat alkalmazva hisznek a folyamatos fejlesztésben, a modern és innovatív megoldásokban. Szakértelmüket és tapasztalatukat közösen kamatoztatva fektetik be a jövő termékeibe.

Víziónk, egy olyan hálózat felépítése, melyben a klasztertagjaink szoros együttműködésben terveznek és segítenek hatékony beruházásokat lebonyolítani. Hátteret biztosítva a Tagok szoros együttműködéséhez, közös projektvállalásához, és egymás ajánlásához, a Klaszter egy új platformot teremt, ahol igény és megoldás hatékony és megbízható módon jut el egymáshoz. Klaszterünk tagjai elsősorban építéstechnikai és belsőépítészeti termékek gyártói és forgalmazói, valamint a Klaszter munkáját további szolgáltatók is segítik. Változatos, innovatív és környezettudatos termékpalettánkra alapozva építettünk fel egy olyan közös tudásbázisra épített stratégiai partnerséget, mellyel aktív részesei vagyunk és leszünk az építőipari piacfejlesztésnek.a

Go to Top