Papp Tibor

Papp Tibor

2000-ben tette le az Írisz Office csoport alapkövét, amely az alapítása óta töretlenül növekszik.

Papp Tibor az adótervezés Magyarországi nagykövete. Rendszeresen tart a témában előadást cégvezetőknek, gazdasági döntéshozóknak, továbbá tanítja adótervezésre a Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatóit.

Szószólója a magyar adózási, pénzügyi és vezetői döntéstámogatási lehetőségek megismertetésének, kihasználásának, ami lehetőséget biztosít a magyar termelékenység rövid távon történő nyugat-európai szintű felzárkóztatására.

Kezdeményezésének és szakmai koordinálásának eredménye ez a honlap, amely nemcsak jogi információt ad az olvasóknak, de lehetőséget biztosít arra is, hogy a megoldást kereső személy akár egyszerre kapjon jogi és adózási szakértőtől komplex, háromoldalú tanácsadást, megsokszorozva ezzel a konzultációk eredményességét.

Írisz Office Zrt.

Adótervezés, tanácsadás, könyvviteli szolgáltatás, magyar és nemzetközi cégstruktúra tervezés

Kik vagyunk? Nem csupán könyvelők: számviteli és adótervezési szakértők, egy egyedülálló szolgáltatásokat nyújtó könyvelő- és adótervező iroda a prémium szegmensben. Tevékenységünket 2000 óta végezzük több gazdasági társaságból álló cégcsoportként, amelynek 2004. óta az Írisz Office Zrt. a zászlóshajója. Az elmúlt 20 esztendőben az Írisz Office csoport fejlődése és növekedése töretlen, mely nem csak számokban, hanem a tevékenységünk komplexitásában is nyomon követhető.

Nálunk a könyvelés nem puszta adatrögzítés, és nem is keressük azokat, akiknek ennyi elég – azokra a partnerekre van szükségünk, akik ennél többet várnak el, egy összetett, komplex szolgáltatást, amit mi vezetői döntéstámogatásnak nevezünk.

Küldetésünk, hogy a nálunk könyvelt vállalkozásokat – melyek megfelelő termékkel és értékesítési stratégiával rendelkeznek – versenyképes helyzetbe hozzuk, majd komplex pénzügyi, számviteli ismereteink átadásával versenyelőnyhöz segítsük.

Go to Top