Vasas-Varga Vivien

Vasas-Varga Vivien

A Budapesti Corvinus Egyetem pénzügy és számvitel alapszakán szerezte első diplomáját, majd munka mellett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem számvitel mesterszakát is elvégezte. Eközben Vállalkozói mérlegképes könyvelő képesítést szerzett, majd az IFRS mérlegképes könyvelő képzést is teljesítette, jelenleg Adótanácsadó tanfolyamon vesz részt.

Könyvelőként, irodavezetőként számos területen segítette már ügyfeleit a napi számviteli teendők elvégzése mellett: cégalapítás menedzselésében, cégátalakulások szakmai és adminisztratív teendőiben, részvénygyártatás folyamatában. Az ajándékozási, öröklési és visszterhes vagyonátruházási illetékek tárgykörében már tanulmányai során elmerült, és több állásfoglalást is jegyez a témában.

Ecocreative Zrt.

Vezetői döntéstámogatás, jogi szakértés, költséghatékonysági vizsgálatok

Az Ecocreative Zrt. (alapításkor még kft-ként) az Írisz Office csoport tagjaként jött létre 2007-ben, hét évvel az Írisz Office alakulása után. Ekkor láttuk szükségesnek, hogy az adótervezésről, a költséghatékonysági vizsgálatokról, a cégstruktúra tervezésről, a vezetői döntéstámogatásról ne csak a könyvviteli szolgáltatás részeként, hanem önállóan is kommunikáljuk, hiszen megoldandó problémával rengeteg vállalkozó küzd, de a könyvelését nem feltétlenül szeretné kiszervezni vagy a könyvelőjét lecserélni, ezért lehetővé tettük a szolgáltatásunkat könyvelés nélkül is igénybe venni.

A cégátvilágítási munkánk során rengeteg összetett problémával találkoztunk, melyek komplex megoldásokat igényeltek, így alakult ki az elmúlt 15 év során egy komoly szakmai együttműködés prominens ügyvédi irodákkal. A problémamegoldásunk háromoldalú konzultációt jelent: az ügyfél szállítja a megoldandó feladatot, és az ügyvéd jogi, mi adótervezőként pedig pénzügyi és adózási szempontból vizsgáljuk az ügyletet. Ezzel komoly idő- és költséghatékonyságot tudunk elérni, hiszen együtt tervezzük azokat a területeket, amik amúgy sem választhatók el egymástól. Így biztosítható, a megtervezett koncepció adózási szempontból és jogilag is védhető legyen.

Go to Top