A konferenciáig hátralévő idő:
nap
óra
perc
másodperc
2022. április 28. | Danubius Hotel Helia ****

Ingatlanbefektetési konferencia Értékesítőknek Magánszemélyeknek Befektetőknek Közvetítőknek

Hitelezési, adózási, befektetési és jogi lehetőségek, tendenciák, várakozások, tanácsok, praktikák és tapasztalatok Magyarország legnevesebb szakértőitől, legkiemelkedőbb szolgáltatóitól. Biztonságos befektetés, kiemelkedő hozam, nulla adókockázat, nyugodt és biztos jövő!

2022. április 28. | Danubius Hotel Helia ****

Ingatlanbefektetési konferencia Értékesítőknek Magánszemélyeknek Befektetőknek Közvetítőknek

Hitelezési, adózási, befektetési és jogi lehetőségek, tendenciák, várakozások, tanácsok, praktikák és tapasztalatok Magyarország legnevesebb szakértőitől, legkiemelkedőbb szolgáltatóitól. Biztonságos befektetés, kiemelkedő hozam, nulla adókockázat, nyugodt és biztos jövő!

Trendek, tendenciák, várakozások az ingatlanpiacon

Az Ingatlanbefektetési Konferencia megválaszolja Önnek mindazokat a kérdéseket, amire eddig csak kereste a választ, és megválaszol megannyi egyéb kérdést is, amiről azt sem tudta, hogy foglalkoznia kell vele.

A nap folyamán bemutatjuk a trendeket, tendenciákat, piaci várakozásokat.

Rávilágítunk arra, hogy mire kell figyelni ingatlan vásárlás vagy értékesítés esetén, legyen szó lakásról vagy lakóparkról, családi házról vagy ipari ingatlanról.

A konferencia magánszemélyek és cégek számára is rendkívül hasznos információkat tartogat.

Ön maradéktalanul ismeri az ingatlanvásárlással és eladással kapcscsolatos lehetőségeit?

Gondolta volna, hogy saját vállalkozásával ugyanabból a pénzből akár több mint kétszer akkora ingatlant tud vásárolni? Abból a pénzből, amiből magánszemélyként 1M Ft értékű ingatlant vásárol, cégként akár 2,16M Ft-os ingatlanberuházást tehet meg.

Tudja Ön, hogy lehetősége van életjáradék juttatásával ingatlant szerezni úgy, hogy az Ön által kifizetett vételár nem haladhatja meg az ingatlan piaci értékének az 50%-át?

Vállalkozásként vásárol ingatlant? Ismeri az illetékfizetés alóli mentesség lehetőségeit?

Ingatlant vásárolna, de nem tudja eldönteni hogy vállalkozásként vagy magánszemélyként tegye?

Ha a fenti kérdésekre szeretne választ kapni és okosan befektetni, jöjjön el az ingatlanbefektetési konferenciára 2022. 04. 28-án.

A nap témái:

Konferenciánk során bemutatjuk az adózási, jogi, finanszírozási, hitelképességi lehetőségeket, míg gyakorlati szakembereink az okosotthonok világába is elkalauzolják Önöket, valamint építészmérnök, műszaki ellenőr is beszámol tapasztalatairól.

Vegyen részt személyesen, vagy otthona kényelméből

Rendezvényünk a személyes jelenlét mellett akár online (élőben) is nézhető otthona kényelméből, valamint ha lemaradna az élő eseményről, lehetősége van a konferenciát 7 napon keresztül újra megtekinteni.

Az online belépési adatokat a jegyvásárlás után, emailben küldjük ki.

A rendezvény védettségi igazolvány és maszk viselése nélkül látogatható.

Mit nyer, ha regisztrál?

Mit veszít, ha nem regisztrál?

Ne hagyjon ki egy olyan konferenciát, mely segít eligazodni az ingatlanbefektetések világában, mely segíti megőrizni megtakarításai értékét.

Nívós előadóink

08:15 - 09:00 | Regisztráció
09:00 - 09:15 | Megnyitó
09:15 - 09:40

Balogh László

vezető gazdasági szakértő

Ingatlanpiaci trendek, várakozások Magyarország legnagyobb ingatlanportáljának vezető elemzőjétől

Milyen ingatlanbefektetés esetében számíthatunk átlag feletti hozamra, és mely területeken telített már az ingatlanbefektetési piac? Mi olvasható ki a jelenből a jövőre nézve a piac legnagyobb szereplőjének adatbázisából?

Ingatlan.comIngatlan közvetítés

09:40 - 10:05

Dr. Balázs Tamás

Vezető ügyvéd, tiszteletbeli egyetemi tanár

Biztonságos ingatlan adásvétel. Mire figyeljünk az adásvételi szerződés megkötésekor, avagy az adásvételi szerződés potenciális buktatói

Egy jól megszerkesztett ingatlan adásvételi szerződés számottevően csökkenti az ingatlanbefektetés kockázatát, míg az az adásvételi szerződés, mely célja csupán az ingatlan tulajdonosának átírása, komoly anyagi kockázatot rejt magában. Mire kell hangsúlyt fektetnünk az ingatlan adásvétel során?

Balázs & Kovátsits Ügyvédi TársulásGazdasági jog, polgári jog, építés jog és ingatlan adás-vétel

10:05 - 10:30

Bedécs Péter

Lakossági régióvezető

Magánszemélyek hitelfelvételi lehetőségei

Előadónk bemutatja a kereskedelmi bankoknál elérhető lakossági finanszírozási lehetőségeket, továbbá a hitelfelvétel feltételeit, legyen szó munkavállalóról vagy vállalkozóról.

MKB Bank Nyrt.Hitelintézet és befektetési szolgáltatások

10:30 - 10:55

Kiss Péter

Magyar Építői Progresszív Klaszter Elnöke és alapítója

MÉPK: klaszter a magyar építőiparban – megbízható megoldások egy helyen

Milyen megoldásokat tud kínálni sok építőipari cég egy helyen? Milyen előnyei lehetnek az együttműködésnek? Mik a buktatói manapság a Magyarországon zajló beruházásoknak, hogyan garantálható a minőségi kivitelezés? Ezekre a kérdésekre próbálunk válaszolni az előadás folyamán.

Magyar Építői Progresszív KlaszterMagyar Építői Progresszív Klaszter küldetése, az országban történő beruházások szerteágazó kivitelezési folyamatainak megbízható, magyar cégekkel való lebonyolítása

10:55 - 11:10 | Kávészünet
11:10 - 11:35

Képes Ildikó

Hitelkoordinátor

Kedvező, kamattámogatott hitellehetőségek KKV-k számára

Az előadás során bemutatásra kerülnek a Magyarországon vállalkozások számára elérhető hitelkonstrukciók (nem csak ingatlanberuházásra), a hitelfelvétel feltételrendszere, továbbá minden, ingatlanokra vonatkozó aktuális pályázati lehetőség.

Goodwill Consulting Fejlesztési Tanácsadó Kft.Hitel tanácsadás, hitelügyintézés

11:35 - 12:25

Papp Tibor

Vezérigazgató

Ingatlanberuházások adózási lehetőségei

Hogyan érhetünk el extra profitot az adózás segítségével? Milyen lehetőségek vannak az áfában? Mit éri meg cégként és mit magánszemélyként? Létezik költségmentes vagyonosodás? Hogyan lehet azonos összegű kifizetésből akár kétszer drágább ingatlant megvásárolni trükkök nélkül, csak adóelőnyök segítségével?

Írisz Office Zrt.Adótervezés, tanácsadás, könyvviteli szolgáltatás, magyar és nemzetközi cégstruktúra tervezés

12:25 - 12:50

ifj. Czinege Károly

Elektromos fűtés specialista, tanácsadó

Hogyan fűtse gazdaságosan ingatlanát, a beruházási és üzemelési költségek figyelembevételével?

Különböző lehetséges fűtési megoldások összehasonlítása. Ingatlanok fűtésével kapcsolatos tapasztalatok átadása.

Czinege és Fiai Kft.Elektromos fűtési rendszerek kereskedelme és ehhez kapcsolódó szaktanácsadás

12:50 - 13:35 | Ebédszünet
13:35 - 14:00

Engel Balázs

Duna House Franchise Partner

Mire figyeljünk ingatlan vásárlásakor? Jelentős anyagi előnyt jelentő ingatlan adásvételi praktikák

A 19 éves múlta visszatekintő, 7 éve már a budapesti értéktőzsdére bevezetett társaság képviselője azt fogja számunkra megmutatni, hogy akár vevőként, akár eladóként milyen eszközeink vannak az elért eredményeink maximalizálására, az adásvétel kockázaténak csökkentésére. Előadónk bemutatja továbbá, milyen extra szolgáltatást tud nyújtani az ingatlanbefektetőknek a Duna House.

Duna HouseIngatlan közvetítés

14:00 - 14:25

Hliniczky Krisztián

Elnök-vezérigazgató

20% önerő, 50% feletti hozam, inflációbiztos befektetés, mindez elérhető életjáradékos ingatlanbefektetéssel

Társadalmi felelősség vállalás, win-win helyzet, stabil reálhozam.

Four Generations Property SEÉletjáradékos ingatlanbefektetés teljeskörű bonyolítása befektetők és nyugdíjasok számára. Ingatlanbefektetési tanácsadás, ingatlanközvetítés, elemzések és előrejelzések készítése

14:25 - 14:50

Kacsics-Gyursó Kitti

TB szakértő

Magánszemélyek ingatlanberuházási lehetőségei

Milyen támogatási lehetőségekkel élhetünk magánszemélyként? Babaváróhitel, CSOK, lakásfelújítási támogatás – mikor melyik opció éri meg számunkra? Az előadás során bemutatásra kerülnek az egyes támogatási konstrukciók, azok feltételei és hogy milyen összegeket vehetünk igénybe.

HyperCortex Zrt.TB tanácsadás, személyi jellegű kifizetések adóoptimalizálása, bérszámfejtés, TB kifizetőhelyek bérszámfejtése

14:50 - 15:15

Székely József

Ügyvezető

Milyen előnyöket tud biztosítani számunkra a generálkivitelezés? Tanácsok, tapasztalatok, praktikák

Miért érdemes generálkivitelezővel együtt dolgozni? A generálkivitelező összehangolja a szakemberek munkafolyamatait, ügyel a határidő betartására, folyamatosan ellenőrzi, hogy minőségi legyen a munkavégzés. Mindemellett a generálkivitelező leveszi a terhet a megrendelő válláról, hiszen átvállalja az egyeztetéseket, a telefonálgatásokat, a levelezgetéseket és minden egyebet, amivel nemcsak energiát, hanem időt is spórol a megrendelőnek. A generálkivitelező tehát kézben tart mindent, lemenedzseli a projektet egészen az árajánlatkészítéstől a kulcsátadásig. Így a megrendelőnek csak annyi a teendője, hogy a projekt végén átvegye a kulcsokat és élvezze az elkészült otthonának melegét.

Garzonszépítők Kft.Vállaljuk lakások, családi házak, irodák, irodaházi bérlemények, üzlethelyiségek teljeskörű felújítását, generálkivitelezését.

15:15 - 15:30 | Kávészünet
15:30 - 15:55

Balogh Zoltán MBA

Ügyvezető

Intelligens épületek. Hogyan járul hozzá az épületautomatizálás az épületek energiahatékony üzemeltetéséhez?

Egy korszerű épület nem épülhet épületautomatizálási megoldás nélkül. Épületeink, otthonunk elektromos és gépészeti rendszerei egyre bonyolultabbak. Egyre több gépet és funkciót építenek be, melyek egyszerű kezelhetősége igényli az épületautomatizálási megoldások alkalmazását. Az átlátható üzemeltetés és az energiamegtakarítás mind olyan fontos igények, melyeket hatékonyan csak egy jól kialakított rendszer képes kielégíteni.

Elektro-Kamleithner Kft.Épületautomatizálás, intelligens épületek, okosotthon rendszerek, design villamos szerelvények

15:55 - 16:15

Vasas-Varga Vivien

Illeték szakértő

Illeték – Miért fizetnénk, ha meg is úszhatjuk?

Csökkenthető vajon az illeték? Tudatos tervezéssel az illeték összege csökkenthető, vagy annak fizetése akár el is kerülhető! Előadásunk során nem csak az illeték alapja és annak mértéke kerül bemutatásra, de szemléltetjük mindazokat a lehetőségeket, amivel csökkenthető, vagy ahogyan el is kerülhető.

Ecocreative Zrt.Vezetői döntéstámogatás, jogi szakértés, költséghatékonysági vizsgálatok

16:15 - 16:30

Prágai Zita

Country Manager

A környezetvédelmi szigorítások hatása az építőiparban

Előadásunkban bemutatjuk a karbonsemlegességi törekvések nyomán általunk tapasztalt európai trendeket,
a fával való építés jelentőségét az EU-ban illetve a fával való építés modern alternatíváját.

sipeurope.hu — Az alacsony energiaigényű és passzív házszerkezetek gyártása és tervezői, kivitelezői támogatás

16:30 - 16:45

Mátó Attila

Country Manager

A megfelelően megválasztott építési rendszer befektetési előnyei és lehetőségei

Ismerje meg néhány kisebb és nagyobb projektünket, amelyben szemléltetjük, hogy a hagyományos faszerkezet a modern technológia révén hogyan tudja javítani a befektetés mutatóit és csökkenteni a kockázatokat.

sipeurope.hu — Az alacsony energiaigényű és passzív házszerkezetek gyártása és tervezői, kivitelezői támogatás

Pillanatok a 2021-es kriptovaluta konferenciánkból

Videó lejátszása

Részvételi díjak

A rendezvény ​​védettségi igazolvány és maszk viselése nélkül látogatható.
nap
óra
perc
mp.
2+ részvevő
2 vagy több fő esetén

19 950 Ft / fő

Svédasztalos ebéd*: 9 900 Ft / fő
*opcionális, a jelentkezési lapon minden résztvevőnél külön kérjük feltüntetni az ebédre történő igényt!
Standard jegy
1 személy belépésére jogosít

24 900 Ft / fő

Svédasztalos ebéd*: 9 900 Ft / fő
*opcionális, a jelentkezési lapon minden résztvevőnél külön kérjük feltüntetni az ebédre történő igényt!

A rendezvény helyszíne és időpontja

2022. április 28.

Danubius Hotel Helia ****

1133 Budapest, Kárpát utca 62-64.

Jegyvásárlás

A jegyvásárlás során a kuponkód és a páros kedvezmény nem összevonható.

A jegyvásárlás lezárult!

A konferencia élő adását az esemény adatlapján a hozzáférés aktiválása után tekintheti meg:

A hozzáférését e-mailben küldtük meg Önnek, amennyiben vásárolt jegyet!

Ha a fenti link erre az oldalra irányít vissza, frissítse böngészőjét a Ctrl + F5 billentyű kombinációval vagy ürítse a böngésző gyorsítótárját. 

A jegyvásárlás és jelentkezés lezárult!

A konferencia anyagát megtekintheti, illetve élő adását követheti az e-mail visszaigazolásban található hozzáférésen keresztül.

Esemény indulásáig:

Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Kiállítók

Írisz Office

Komplex pénzügyi, adótanácsadói és könyvelői szolgáltatásra van szüksége? Bízza magát tapasztalt szakértőinkre és mi mindenben segítünk!

EMAI

Jogtiszta székhelyszolgáltatásra van szüksége? Spórolja meg velünk az IPA-ját, hogy a lehető legmegfelelőbb profitot elérje!

Hyper Cortex

Elveszettnek érzi magát a bérszámfejtői feladatokban? Segítünk, hogy egyszerűbb legyen!