2021 szeptember 23.
09:00 Radisson Blu Béke Hotel**** + ONLINE VISSZANÉZHETŐ

Kriptovaluta konferencia – Igazodjon el a Bitcoin és más kriptopénzek világában!

Divatos, trendi, felkapott, használjuk, de ritkán értjük, biztonságos, de kockázatosnak tartják, legális, de az emberek többség az adóelkerülés szankcióitól tart, komoly távlati jövő áll előtte, de a közeljövőjében is komoly kérdések vannak, pedig már több, mint 8 000 típusa létezik, ami tovább bonyolítja a helyzetet.

Programterv
8:30 - 9:00
Regisztráció
Papp Tibor
9:00 - 9:20
Téma: Megnyitó
Bod Péter Ákos Budapest Corvinus Egyetem professor emeritus, MTA doktora
9:20 - 9:40
Téma: A pénz fejlődése. Cserekereskedelemtől a kriptopénzig. Milyen fogyasztóknak az eddigi legjobb megoldás a kriptovaluta?

Közgazdász, egyetemi professzor, korábbi ipari és kereskedelmi miniszter, a Magyar Nemzeti Bank volt elnöke. Sokak egyetemi tanárként ismerik, másoknak gazdasági elemző, könyvek szerzője, de ismert közszereplőként, politikusként válságos, izgalmas időkből. Szakmai pályája kezdetén kutatóintézeti elemzője volt a tervgazdasági rendszernek, az ellenzéki pártok színre lépését követően bekapcsolódott a választási programkészítésbe. A rendszerváltozást megalapozó nemzeti kerekasztal-tárgyalásokon került be a politikába, vált annak formálójává ipari és kereskedelmi miniszterként.
Túltekint a magyar glóbuszon: tanított az Egyesült Államokban, Nyugat-Európában, volt ENSZ-tanácsadó fejlődő országban, öt földrészről kerülnek ki tanítványai.

Györfi András Kripto Akadémia szerkesztő
9:40 - 10:05
Téma: Kripto alapok. Mi valójában a kriptopénz? A kriptopénz ABC című könyv szerzője beszél nekünk a kriptopénz létrehozásáról, használatáról, értékállóságáról.

Györfi András a piacvezető hazai kriptopénz portál, a Kripto Akadémia szerkesztője, az első magyar kriptopénz tematikájú könyv, a Kriptopénz ABC társszerzője és szerkesztője, a legnézettebb magyar kripto-influenszer a YouTube-on.

Kripto Akadémia — Otthont teremt a magyar kripto közösség számára. Naprakész tájékoztatást nyújt, közérthető módon mutatja be a kriptopénzek használatát és technológiai hátterét
10:05 - 10:25
Kávészünet
Józsa Bence AsicMinerz társalapító, kriptovaluta szakértő
10:25 - 10:50
Téma: Hogyan bányásszunk? Mi szükséges a kriptobányászathoz? Mi a hatékonyság feltétele?

A cég nagy teljesítményű adatfeldolgozó szerverek értékesítésével és ezen eszközökhöz kapcsolódó, komplex energetikai projektek megvalósításával foglalkozik.

AsicMinerz — Nagy teljesítményű adatfeldolgozó egységek kereskedelme és bányászattal összefüggő befektetési tanácsadás
Béres Péter Sicontact Kft. IT vezető
10:50 - 11:15
Téma: A kriptopénz biztonsága

A Sicontact az egyik legjelentősebb, IT biztonsági megoldásokkal és tanácsadással foglalkozó hazai szoftverdisztribútor. Az ESET biztonsági szoftverek kizárólagos magyarországi forgalmazójaként mind a lakossági, mind a vállalati szegmensben meghatározó piaci szereplő. Szakértői közérthető módon hozzák közelebb az IT biztonság legfontosabb témaköreit a felhasználókhoz. Szakembereik folyamatos figyelemmel kísérik és vizsgálják a blokklánc technológiával és a kriptovalutákkal kapcsolatos biztonsági incidenseket.

Sicontact Kft. — IT biztonsági szoftverek és tanácsadás
Ifj. dr. Nemessuri Péter PwD Consulting Hungary Kft. jogász, informatikus
11:15 - 11:35
Téma: Az ICO és amire figyelni kell

Magyarországon elsők között foglalkozik a blockchain alapú fizetési rendszerekkel kapcsolatos jogi, adó és pénzügyi tanácsadással. Magyarországon és Európában vezető bitcoin-váltók alapításában és működésének kialakításában működött közre. A Magyar Bitcoin Egyesület elnökségében alapító tagként vesz részt a hazai népszerűsítésében.

PwD Consulting Hungary Kft. — jogi szolgáltatások nyújtása
Mariánovich Félix BitPadre
társalapító, ügyvezető
11:35 - 12:00
Téma: Hogyan szerezzek kriptopénzt? Mit lehet vele kezdeni? Hogy lehet vele fizetni?

Mariánovich Félix, a BitPadre társalapítója, ügyvezetője, informatikával, azon belül is informatikai biztonsággal foglalkozott 12 évig. 10 évvel ezelőtt bányászott először Bitcoint az asztali gépén, 2016 óta már tudatosan és professzionálisan foglalkozik kripto érmékkel. Tudja, hogy a kripto közösség elvárásai egyre nagyobbak, mert ő maga is felhasználóként került először a kripto világba. Éppen ezért a BitPadre csapatával egy valóban biztonságos, az EU által is elismert, innovatív felülettel száll versenybe a kripto bányászok élményeinek javítása érdekében.
Legyen szó biztonságról, gyorsaságról, vagy a hazai piacon megjelenő új szolgáltatásokról, a BitPadre minden nap arra törekszik, hogy úttörő szerepet tölthessen be a hazai kripto szférában. Félixet már az alapításkor is az innováció iránti szenvedély motiválta. Célja, hogy egy folyamatosan fejlődő, nemzetközi viszonylatban is színvonalas szolgáltatást nyújtó vállalkozást építsen, amelynek a felhasználók nap, mint nap élvezhetik az előnyeit.

BitPadre — Kriptováltó és wallet szolgáltató
Dr. Nagy István BlockBen
értékesítési igazgató
12:00 - 12:25
Téma: A blockchain jövője – A jövő blockchainje

Dr. Nagy István a BlockBen értékesítési igazgatója és társalapítója. Évek óta kutatja a különleges jogállású területeket és a nemzetközi adójogot. A BlockBennel saját blockchain platformot fejlesztettek, amin több digitális eszköz is fut már. Az észtországi székhelyű vállalat informatikai és pénzügyi szolgáltató, melynek márkaneve és platformja a BlockBen, mely saját enterprise blockchain technológiákat, és a ráépülő pénzügyi számlavezető rendszert fejleszti és üzemelteti. A cég egyik fő tevékenysége a digitális eszközök forgalmazása, kezelése és kibocsájtása, amelyhez teljes jogi háttérrel rendelkeznek.

BlockBen — Informatikai és pénzügyi szolgáltató
12:25 - 13:20
Ebédszünet
Dr. Pajor Dávid Ügyvéd
13:20 - 13:45
Téma: A blockchain alapú rendszerek felhasználási lehetőségeinek jogi kérdései: okosszerződések és NFT-k

Magyarországon úttörőként az elsők között foglalkozik a blockchain alapú fizetési rendszerekkel (kriptovaluták, okosszerződések pl. Bitcoin, Ehereum) kapcsolatos jogi és pénzügyi tanácsadással. Magyarországon és Európában vezető bitcoin-váltók alapításában és működésének kialakításában működött közre. A Magyar Bitcoin Egyesület első elnökeként (2014-2020) vesz részt a hazai népszerűsítésében.

Dr. Pajor Dávid ügyvéd — Gazdasági és fizetésképtelenségi ügyek, kripto eszközökkel kapcsolatos teljes körű jogi szolgáltatás
Kacsics-Gyursó Kitti HyperCortex Zrt.
TB szakértő
13:45 - 14:10
Téma: Magánszemélyek adózása a kriptovilágban

TB/SZJA tanácsadás gazdasági társaságok és magánszemélyek részére, adóamnesztiás ügyletek bevallása, adó önellenőrzések kivitelezése, SZJA bevallások elkészítése kripto területen

HyperCortex Zrt. — TB tanácsadás, személyi jellegű kifizetések adóoptimalizálása, bérszámfejtés, TB kifizetőhelyek bérszámfejtése
Papp Tibor Írisz Office Zrt. vezérigazgató
14:10 - 14:35
Téma: Gazdasági társaságok adózása a kriptovilágban

Magyar és nemzetközi adótervezés és kivitelezés (társaságok létrehozatala és könyvelése) a bányászat, a kereskedelem, a pénzváltás és befektetés továbbá az ICO területén végzett kripto tevékenység. Komplett tanácsadás TAO, KIVA, KATA, ÁFA, TB, SZJA és SZTV területen.

Írisz Office Zrt. — Adótervezés, tanácsadás, könyvviteli szolgáltatás, magyar és nemzetközi cégstruktúra tervezés
Madarász András Goodwill Consulting Fejlesztési Tanácsadó Kft. értékesítési igazgató
14:35 - 15:00
Téma: Pályázati lehetőségek Eszközbeszerzés, K+F, Innováció a kriptovaluta jegyében

A Goodwill Consulting Kft. immáron 17 éve nyújt segítséget a hazai szervezetek számára pályázati tanácsadásban, pályázatírásban és egyéb, ehhez kapcsolódó tevékenységekben. Több, mint 250 milliárd forint támogatást nyertek már el ügyfeleik részére és 11 ezer sikeres projektben vettek már részt. A Goodwillnál dolgozó munkatársak tudják, hogy milyen fontos az, hogy az ügyfél ismerje lehetőségeit, milyen forrásokból is finanszírozhatja beruházásait – legyen szó hazai-, vagy EU-s forrásokról, pályázatokról vagy hitelekről.

GoodWill Consulting Kft. — Pályázatírás, pályázati tanácsadás
Ismertető

Rendezvényünk online visszanézhető, így ha lemaradt a személyes részvételről, lehetősége van a konferenciát 7 napon keresztül megtekinteni!

Előadásunk arra vállalkozott, hogy bemutassa a kriptopénz (véletlenül sem kriptovaluta) kialakulását, hogy mi is az valójában, hogyan jön létre, azaz hogyan „bányásszák”. Bemutatjuk, mire kell figyelnünk, ha kriptopénzt bányászunk, fizetünk vele, vagy elfogadunk ellenértékként, valamint a kriptopénz kibocsátást és a tőzsdei kereskedelmet. A konferencián megosztják velünk tapasztalatukat a kriptot elfogadó kereskedők is, megismerjük a terület jogi vonatkozásait és a blokkláncon köthető okosszerződéseket. Ismertetjük a vállalkozások és magánszemélyek adózási lehetőségeit, kötelezettségeit Magyarországon és a határon túl, illetve bemutatjuk azon pályázati lehetőségeket is, amelyek e területet érintik.

A konferenciára várjuk azokat a vállalkozókat és magánszemélyeket, akik érdeklődnek a terület iránt, nem zárkóznak el a kriptoban történő vásárlás, értékesítés vagy befektetés elől.

 

Mit nyer azzal, ha megtekinti az előadást?

 • megtudja, mi is valójában a kriptopénz vagy kriptovaluta
 • bemutatjuk, mi teszi megkerülhetetlenné napjainkban
 • megismeri, mi adja a biztonságát
 • miért nem lenne eredményes a betiltása
 • elmondjuk, mi teszi hosszú távon értékállóvá
 • megismeri az előállításának módjait, hiszen Ön is lehet bányász!
 • bemutatunk mindent a kriptovaluta/kriptopénz elfogadásáról, tárolásáról, felhasználásáról
 • bemutatjuk a pénzváltás módjait, fajtáit
 • megismerheti, milyen új kriptopénzeket bocsátanak ki, és mi közöttük a különbség
 • piaci tapasztalatokat szerezhet másoktól
 • magánszemélyek és vállalkozások adózását ismertetjük
 • a kriptopénz/kriptovaluta alternatív felhasználási területeit ismerheti meg
 • megismeri Magyarország jelentős szolgáltatóit, akiktől támogatást kérhet

 

Mit veszít, ha nem regisztrál az előadásra?

 • lemarad, versenyhátrányba kerül, hiszen a blockchain technológia ismerete már szinte kötelező
 • nem tud tudatos döntést hozni, hogy ezen a piacon részt kell-e vennie
 • bizonyos termékekhez, szolgáltatásokhoz nem jut hozzá, vagy csak drágábban
 • ha nem fogadja el ellenértékként, szűkíti a saját piacát
 • nem ismeri meg a piaci trendeket, tapasztalatokat, tehát leelőzhetik versenytársai
 • veszélybe sodorja önmagát, ha kellő ismeret nélkül üzletel
 • lemarad a trendekről
 • lemarad sok érdekes ember és nézőpont megismeréséről

 

De már csak azért is érdemes megnéznie, hogy ne érezze magát tudatlansága miatt kellemetlenül egy beszélgetés során, legyen inkább Ön a tájékozottabb!

Részvételi feltételek

A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ami fizetési kötelezettséget von maga után. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési- és számlázási adatokat is.

Az online konferenciához való hozzáféréshez szükséges információkat e-mailben küldjük meg a jelentkezésnél megadott címre. Kérjük, minden jelentkező a saját e-mail címét adja meg, egy címet csak egyszer lehet regisztrálni.

A díjbekérőt a regisztrációt követően 8 napos fizetési határidővel a regisztrációkor megadott e-mail címre küldjük meg. Az átutalásos fizetést követően számlát állítunk ki.

 

Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről fotók, kép- és hangfelvételek készültek. Ezeket a hang- és képanyagokat nyomtatott és online lapokban, a konferenciáról szóló tudósításokban felhasználhatják.

 

Részvételi díjak

ONLINE HOZZÁFÉRÉS: 14 900 Ft / fő

A részvételi (regisztrációs) díj az alábbiakat tartalmazza:

 • a konferencia online közvetítésének megtekintése a kifizetés visszaigazolásának napjától számított 7 napig

Számlázás

Minden befizetésről számlát állítunk ki a regisztrációban megjelölt számlázási címre. Ha költségeit munkahelye fizeti, kérjük, pontosan adja meg a számlázási nevet, címet és adószámot, valamint a kapcsolattartó nevét és telefonszámát, mivel számlánkat utólagosan nem áll módunkban módosítani.

Az Ön regisztrációja a részvételi díj befizetésével válik véglegessé!

Lemondási feltételek

Amennyiben a jelentkező az online videóközvetítést legkésőbb a kifizetés visszaigazolásának napjától számított 7 napon belül nem tekintette meg, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.

 

A személyes adatok kezelése tekintetében az Európai Uniós Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően járunk el. Ennek részletei Adatvédelmi nyilatkozatunkban találhatók.

Esemény megtekintése

Az esemény tartalmát, élő közvetítését itt érheti el, ha korábban regisztrált az eseményre és megkapta a hozzáférési azonosítókat.
Az utólagosan megvásárolt hozzáférését is itt tudja érvényesíteni.


Egyedi azonosító kulcs megadása

Hozzáférés megvásárlása

Kriptovaluta konferencia – Igazodjon el a Bitcoin és más kriptopénzek világában!

A vásárlás során 7 napos hozzáférést biztosítunk a konferencia anyagának megtekintéséhez.

Székhely
Kapcsolattartó
Kérjük a regisztráció során legyenek szívesek megadni a teljes számlázási címet (irányítószám, település, utca, házszám)!
Jegyárak
Normál EARLY BIRD kedvezményes ár
(2021. 09. 01-ig)
15 900 Ft
Normál ár
(2021. 09. 01. után)
18 900 Ft
VIP EARLY BIRD kedvezményes ár
(2021. 09. 01-ig)
45 900 Ft
VIP ár
(2021. 09. 01. után)
48 900 Ft
7 napos utólagos hozzáférés (esemény után)
14 900 Ft
Résztvevők adatai
Részvétel módja:
Go to Top