2022 augusztus 07.
17:00 Online

WEBINÁRIUM: Hogyan tovább? – Lehetőségek a KATA után

2022. augusztus 07.
17:00 - 19:00
Online
Programterv
Papp Tibor vezérigazgató, adótervező
17:00 - 19:00
Téma: Hogyan tovább? - Lehetőségek a KATA után

A 2022. július 11-én előterjesztett törvényjavaslatot a Kormány másnap rekordsebességgel fogadta el. Ebből kifolyólag a kisadózóknak mielőbb fel kell készülniük az adózási lehetőségek beszűküléséből adódó újratervezésre.

Papp Tibor, az Írisz Office Zrt. adótervezője abban segít, hogy egyrészt a megváltozott KATA törvény alapján milyen feltételekkel működhetnek tovább a KATA adóalanyok, másrészt pedig, ha a KATA adózási mód már nem felel meg Önnek, úgy milyen egyéb adózási lehetőségei vannak a jövőben.

• Ki és milyen feltételekkel lehet KATA adóalany szeptembertől?
• Mit választhatnak azok, akiknek a KATA már nem megfelelő?
• Átalányadó, EKHO, TAO, KIVA. Melyiket válasszam?
• Lehet egyszerre két vállalkozásom is?
• Mik a legjobb adózási lehetőségek szeptembertől?
• Bt-vel rendelkezem. Mit tegyek?
• Milyen feladatok vannak a KATA változás okán?

Gyakorlati tanácsok, lehetőségek, és azonnali válaszok a kérdésekre.

Írisz Office Zrt. — Adótervezés, tanácsadás, könyvviteli szolgáltatás, magyar és nemzetközi cégstruktúra tervezés
Ismertető
Részvételi feltételek

A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ami fizetési kötelezettséget von maga után. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési- és számlázási adatokat is.

Az online konferenciához való hozzáféréshez szükséges információkat e-mailben küldjük meg a jelentkezésnél megadott címre. Kérjük, minden jelentkező a saját e-mail címét adja meg, egy címet csak egyszer lehet regisztrálni.

Részvételi díjak

ONLINE HOZZÁFÉRÉS: 2 990 Ft / fő

A részvételi (regisztrációs) díj az alábbiakat tartalmazza:

  • a konferencia online közvetítésének megtekintése élőben

Számlázás

Minden befizetésről számlát állítunk ki a regisztrációban megjelölt számlázási címre. Ha költségeit munkahelye fizeti, kérjük, pontosan adja meg a számlázási nevet, címet és adószámot, valamint a kapcsolattartó nevét és telefonszámát, mivel számlánkat utólagosan nem áll módunkban módosítani.

Az Ön regisztrációja a részvételi díj befizetésével válik véglegessé!

Lemondási feltételek

A regisztráció lemondását a 2022.08.01-ig áll módunkban elfogadni, amely esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 50 %-ban visszatérítjük. Ezt követően érkező lemondásnál pénzügyi visszatérítésre nincs lehetőség. Amennyiben a résztvevő nem vesz részt a konferencián, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni.

A személyes adatok kezelése tekintetében az Európai Uniós Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően járunk el. Ennek részletei Adatvédelmi nyilatkozatunkban találhatók.

Regisztráció

WEBINÁRIUM: Hogyan tovább? – Lehetőségek a KATA után
2022 augusztus 07.
Online ()
Székhely
Kapcsolattartó
Kérjük a regisztráció során legyenek szívesek megadni a teljes számlázási címet (irányítószám, település, utca, házszám)!
Jegyárak
Normál ár
(2022. 07. 28. után)
2 990 Ft
Résztvevők adatai
Részvétel módja:
Go to Top